JM

judith moody

 

t: 06-147.80.148
e:moody@xs4all.nlOuderschapsplan

De grootste zorg van ouders die gaan scheiden zijn meestal de kinderen. Hoe zorg ik dat ze hier zonder kleerscheuren doorkomen? Heb ik straks nog wel een goede band met ze? Krijg ik ze straks nog wel te zien?

Als mediator maak ik samen met jullie een ouderschapsplan. Hierin zijn alle afspraken omtrent de opvoeding, het opgroeien en de verzorging van de kinderen vastgelegd. Een goed ouderschapsplan biedt niet alleen houvast. Net zo belangrijk is dat het een positieve bijdrage levert in het herstel van vertrouwen tussen de ex-partners. En vertrouwen maakt elk toekomstig overleg productiever.

Boedelscheiding

Een echtscheiding gaat vaak gepaard met teleurstelling, verwijt, wrok of wantrouwen; de slechtst denkbare situatie om goede onderhandelingen te voeren! Ik zorg ervoor dat je standpunten door de ander gehoord en begrepen worden. Dat maakt het mogelijk te werken aan een overeenkomst voor boedelscheiding waarin de belangen van jullie beiden geïntegreerd zijn.

Voor alles dat speelt rondom echtscheiding kun je in Amsterdam in mijn praktijk terecht. Zo moet er beslist worden over onder meer de boedelscheiding, alimentatie en overname van de woning. Zoek je een bemiddelaar in Amsterdam, maak dan een afspraak voor een gratis verkennend gesprek.

.